Een bookazine. Doe je mee?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Een Lazarus bookazine?! Jazeker, doe mee!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”14204,14203″ img_size=”large” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil je met dit boek je geloof herontdekken?

 

Wij zijn zo enthousiast onze tour dit jaar, dat we er graag een boek van willen maken. Hier zie je een impressie. Maar we testen altijd onze ideeën, dus meteen de vraag: heb jij hier interesse in? Denk mee!

 

We willen graag een boek uitbrengen van ruim 200 pagina’s met daarin de belangrijkste essays, speeches en comments op de site, en bijdragen van het publiek uit onze 7keer7 tour. Dit allemaal op ruim formaat, met harde kaft, en full colour en ruimhartig geïllustreerd. Dat alles voor een luttele €17,95.

 

Zo kun je rustig de ontdekkingen tot je nemen die we samen gedaan hebben in onze zoektocht naar een progressief christendom: over schepping, de kerk, de kruisiging, andere religies, de toekomst en de Bijbel.

 

Als Lazarus testen we altijd onze ideeën, dus de vraag is: heb jij hier interesse in? Wil je dan hieronder je mailadres achterlaten. En heb je nog wensen of iets wat we echt niet moeten vergeten? Geef het door![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZkb2NzLmdvb2dsZS5jb20lMkZmb3JtcyUyRmQlMkZlJTJGMUZBSXBRTFNkUGJ5TThiSFFhdHhSRG5wMU5CM1hKNnQ4aWU2YTZ2TjBZcDRpZGpNVjdkOEc4N1ElMkZ2aWV3Zm9ybSUzRmVtYmVkZGVkJTNEdHJ1ZSUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyMTAwJTI1JTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyMTIwMCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMG1hcmdpbmhlaWdodCUzRCUyMjAlMjIlMjBtYXJnaW53aWR0aCUzRCUyMjgwMCUyMiUzRUJlemlnJTIwbWV0JTIwbGFkZW4uLi4lM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]