Uitkijken naar Kerst, hoe doe je dat?

Kijken naar een kindje waar de belofte omheen hangt: Géonne wordt rustig van de gedachte om even in te zoomen en er levenskracht uit te putten. Luister en kijk naar haar preek van de week. 

 

2 reacties op “Uitkijken naar Kerst, hoe doe je dat?”

  1. Om je heen bemerk je veelal spotterij (is te verwachten) op tv, krant etc… Ook de gezellige winkelstraten/bedrijven die helaas ook al op Zondag zaken doen. Alles veelal gericht op het maken van winst draaien. Concerten op Zondag waar ook Tom Parker aan moet geloven. Het draaien van Kerstplaten zoals Last Christmas, All I Want For Christmas etc… De vraag wanneer het glazen huis weer zijn intrede doet ? Toch ook weer de gezelligheid, warmte die je bij mensen ervaart. Zelfs de mensen die in armoede leven worden er bij betrokken. Maar bovenal is het Adventstijd daar waar het natuurlijk echt om gaat. Warmte, liefde die zeker met deze dagen extra aan8 krijgen. Met de Kerstdagen in zicht waar we de Geboorte van de Here Jezus gedenken en vieren.

  2. Aanduidingen die verwijzen naar het Kertfeest wer/worden her en der weggelaten, zo ook in een tv gids. Waar geen 1ste en 2de Kerstdag vermeldt staan. Voorheen stond dit altijd wel duidelijk aangegeven. Het valt op dat men aan dit mooie Feest en daar waar het echt om gaat blijkbaar niet of nauwelijks meer stil wil bij blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *