Staat van God urban religion

Yvonne Zonderop: Religie is hip en zeker een ‘blijvertje’

De komende weken hebben we op zondag zomercolleges voor je: je wordt bijgepraat over ‘urban religion’. We trappen af met journalist Yvonne Zonderop. Voor haar is het duidelijk: religie is hip en absoluut een blijvertje.

3 reacties op “Yvonne Zonderop: Religie is hip en zeker een ‘blijvertje’”

  1. Religie is hip. Was dit niet altijd zo ? Alleen de onrust die binnen verschillende Kerken gaande is, geeft wel zorgen. De rust, orde, omkijken naar elkaar, rekening houden met behoort weer hoognodig terug te keren binnen de div. Gemeenschappen. Dit is te gek voor woorden, dit kan dus echt niet langer zo…

  2. Natuuijk behoort de EO zijn programma’s te behouden. Programma’s die er toe doen, en waar je voor gaat zitten. Maar ook hoort de (toenemende) secularisatie binnen Kerken niet thuis. Mensen hebben recht om het Geloof in alle rust te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *