kleding

Kun je met je kleding ook een groter verhaal vertellen?

Kun je met kleding ook een groter verhaal vertellen, een verhaal dat uitstijgt boven je eigen individualiteit en zelfexpressie? Elsa vraagt het zich af na het lezen van teksten in het eerste en laatste bijbelboek.

2 reacties op “Kun je met je kleding ook een groter verhaal vertellen?”

  1. Hoi Elsa,
    Mooie blog èn er is nog veel meer lading in kleding. Ik ben er afgelopen jaar mee bezig geweest en het is echt interessant en geeft dagelijkse kleding meer betekenis. Denk aan rouwkleding – feestkleding, je bekleden met de liefde als metafoor voor deugdethiek, Jezus die naakt stierf aan het kruis en zo onze schaamte draagt (verbindt Gen 3 en Opb). Bob Covolo promoveerde afgelopen jaar op mode en theologie. Lauren Winner schreef Wearing God. You name it.

    Wil je er mee verder dan kan ik je nog wel meer vertellen 😉

    1. Dankjewel Pieter! Super interessant! Ik ga sowieso eens die titels bekijken en namen googelen. Mocht ik mijn gedachtegang nog verder willen uitbouwen dan weet ik je te vinden! Groet, Elsa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *