kerk

Brian McLaren: ‘Laat de kerk een leerschool in de liefde zijn’

De Amerikaanse theoloog en schrijver Brian McLaren Brian begrijpt heel goed waarom mensen gefrustreerd zijn over de kerk. Tegelijkertijd houdt hij een hartstochtelijk pleidooi voor de kerk als leerschool in de liefde.

Deze video werd eerder gepubliceerd op 20 augustus 2017 en maakte deel uit van onze Lazarus 7keer7 tour. Meer video’s van McLaren vind je hier.

3 reacties op “Brian McLaren: ‘Laat de kerk een leerschool in de liefde zijn’”

  1. Wat heet focussen op systemen ? Natuurlijk sta je in dit leven maar je behoort niet van deze wereld te zijn. Een uitdaging die er voor ons allen ligt. je steeds meer leren toespitsen, verdieping van het Geloof. Steeds meer leren afstand te nemen van…

  2. Wat heet focussen op systemen ? Natuurlijk sta je in dit leven maar je behoort niet van deze wereld te zijn. Een uitdaging die er voor ons allen ligt. je steeds meer leren toespitsen, verdieping van het Geloof. Steeds meer leren afstand te nemen van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *